Mijn visie

Mijn focus als coach ligt op het optimaliseren van uw stressniveau, met bewuste communicatie als belangrijkste tool. Het is namelijk mijn visie dat op een juiste manier omgaan met je omgevingsfactoren – door middel van afgewogen communicatie – in vele gevallen zal leiden tot een betere grip op je eigen stressbalans.
We gaan samen op zoek naar interessante tools voor jou om beter te leren omgaan met stress en lastige situaties in het algemeen. Ik ga geduldig te werk, we graven en zoeken samen, zodat je langzaam maar zeker je eigen comfortzone te boven stijgt en zicht krijgt op het grotere geheel.

Binnen uw onderneming

Voor een succesvolle onderneming zijn de medewerkers steevast de belangrijkste troef. Als zij goed in hun vel zitten, op een constructieve manier met elkaar communiceren en hun werk op een efficiënte manier uitvoeren, zal het bedrijf hier de vruchten van plukken. Breinvoer coacht uw medewerkers zodat ze stevig in hun schoenen staan en op die manier uw onderneming naar een hoger niveau tillen.


lees meer

Voor particulieren

Breinvoer coacht jou, “de werkende mens”, in het beheersen van je eigen stressniveau. Met dat doel voor ogen gaan we op zoek naar het meest optimale evenwicht tussen alle factoren die spelen in jouw leven. Via een praktijkgerichte aanpak evolueren we naar een situatie die zowel voor jezelf als voor je omgeving mooi in balans is.


lees meer
Overtuigd?     CONTACTEER ME

Ik als coach


Met 2 relevante masterdiploma’s als achtergrond – Interpersoonlijke Communicatie en International Business – en jaren ervaring als coach in een leidinggevende functie, ben ik dé stress- en communicatiecoach die jij zoekt. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat mijn overschouwende blik en mijn gezond evenwicht tussen verstand en gevoel ervoor kunnen zorgen dat ook jouw leven er binnenkort helemaal anders zal uitzien.


lees meer

Ik had nergens nog tijd voor en nergens nog zin in. Gelukkig heeft Breinvoer mijn leven terug op de rails gezet!